Relectro: darrera reunió de l'any

Relectro: darrera reunió de l’any

El passat dijous 11 de desembre el grup de Relectro es va reunir per darrera vegada aquest any.

El 2014 ha estat un any complicat per a la Biblioteca Digital de Catalunya (BDC): s’ha canviat la fórmula de repartiment de cost per a la BDC descentralitzada (revistes) i s’ha fet front (en un marc de crisi econòmica) a la renovació de les subscripcions.

Enguany aquestes subscripcions s’han pogut renovar totes gràcies a l’esforç de les universitats que, a conseqüència de la nova fórmula, havien d’aportar més; a un ajut suplementari de la Secretaria d’Universitats i Recerca, i a les bones gestions fetes l’any 2013, quan es va poder reduir el cost de les subscripcions en curs sense haver de fer cancel·lacions.

A banda de temes pràctics per tancar l’any, a la reunió s’ha fet un índex dels temes que caldrà tractar el 2015. Un any que es presenta difícil. Per això, la nova reunió del grup serà ben aviat (gener o febrer).

Comparteix