Indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes

Indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes

El passat mes de desembre, l’ACUP va fer públic l’Informe d’indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes 2014, en un acte celebrat a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

Segons la presentació de l’ACUP, “aquest tercer informe d’indicadors respon al compromís de totes les universitats catalanes de seguir impulsant l’activitat de recerca i transferència, amb la convicció del paper fonamental que juguen totes les universitats públiques catalanes en la societat de la innovació, i emmarcat en l’actual context social i econòmic que s’està vivint”.

12122014ub001

“A Catalunya, les universitats públiques són les que generen més del 60% de l’activitat de recerca del país. Aquest informe també és una mostra de transparència i de retiment de comptes, com en totes les facetes de la nostra activitat com a institucions públiques. Amb aquest informe tenim un instrument per mesurar, analitzar i interpretar els resultats de les inversions i les accions del passat, per decidir estratègies de futur envers l’activitat de la recerca i la innovació del sistema universitari català”.

Comparteix