La Secció d'Edificis de l'IFLA, a Barcelona

La Secció d’Edificis de l’IFLA, a Barcelona

ifla-logoLa Secció d’Edificis i Equipaments Bibliotecaris de l’IFLA (Federació Internacional d’Associacions de Bibliotecaris i Institucions) s’ha reunit a Barcelona aquests dies. El passat 27 de febrer, es va aprofitar per visitar biblioteques de l’àrea de Barcelona, entre les quals, la de l’Edifici de les Aigües de la Universitat Pompeu Fabra.

A continuació de la visita, se’ls va fer una presentació en què es mostraven els nous edificis de biblioteques de les universitats de Catalunya i les transformacions d’espais que les biblioteques estan fent per tal d’adaptar el seu espai a noves necessitats, com ara treballs en grup, consulta d’internet o entorns informals de treball i aprenentatge.

La sessió va acabar amb un debat dels membres de la secció amb diferents directors de serveis de biblioteca sobre els reptes de futur de les biblioteques universitàries representades a la reunió (Austràlia, Canadà, França, Mèxic…).

Comparteix