Resultats del nou curs RDA per a catalogadors

Resultats del nou curs RDA per a catalogadors

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, els dies 3 i 4 de març ha tingut lloc la segona edició del curs “Introducció a les RDA: les noves normes de catalogació” que ha impartit l’Anna Rovira Jarque, del Servei de Biblioteques de la Universitat de Barcelona.

Aquesta formació, adreçada al personal de catalogació de les biblioteques del CSUC, ha comptat amb un total de 32 assistents que han valorat el curs amb un 9,49 i a la professora amb un 9,06, passant a encapçalar la 3a posició del total de cursos per a personal de les biblioteques universitàries que s’han anat impartint des de l’any 1999.

Ha estat un curs on s’han donat les principals pautes per adaptar el personal bibliotecari a les noves normes de catalogació (RDA) i s’han realitzat pràctiques per ajudar als assistents a assolir els conceptes impartits.

Comparteix