El "liaison librarian", article de companys de la UOC, a El Profesional de la Información

El “liaison librarian”, article de companys de la UOC, a El Profesional de la Información

En la seva edició de març/abril, El Profesional de la Información recull l’article “Hacia el liaison librarian: transformación de servicios bibliotecarios para dar apoyo a la docencia en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)“, escrit per Albert Cervera i Farré, Elisabet Cervera i Biedma, Cristina López i Pérez, Gema Santos i Hermosa, i Cristina Vaquer i Suñer, tots bibliotecaris de la UOC.

L’article descriu la transformació esdevinguda en els últims dos anys en un dels dos grups operatius de la Biblioteca Virtual de la UOC; en concret, en l’equip de Serveis de Biblioteca per a l’Aprenentatge (SBA), que té com a objectiu principal el suport al procés d’aprenentatge i la docència. Així, es mostra en detall l’elaboració d’una carta de serveis específica per als docents, el propòsit de la qual és acompanyar-los en la recerca i selecció de recursos d’aprenentatge per a les assignatures que s’imparteixen a la UOC.

Comparteix