El projecte DC4Cities, al DCD CONVERGED Madrid 2015

El projecte DC4Cities, al DCD CONVERGED Madrid 2015

El projecte europeu DC4Cities, on el CSUC coordina els trials que es realitzen paral·lelament a Barcelona, Trento i Milà, ha estat present a la vuitena edició espanyola del congrés Datacenter Dynamics CONVERGED 2015, celebrat aquest 9 d’abril a Madrid. El congrés ha servit de plataforma perquè operadors, directius i gestors d’infraestructura i TI d’arreu d’Espanya intercanviïn coneixement especialitzat en centres de dades.

El cap d’Operacions i Seguretat del CSUC, Jordi Guijarro, hi ha participat amb la ponència sobre “Políticas energéticas y centros de datos en el proyecto europeo DC4Cities”. Concretament, Guijarro ha parlat de l’estat actual i objectius d’aquest projecte europeu, destacant el rol específic dels centres de dades fora i dins de la smart city en l’optimització de l’energia, reduint el consum energètic i les emissions.

També de part de DC4Cities, Maria Pérez, coordinadora del projecte, ha intervingut en el panell “Green Data Center y energías renovables. ¿Realidad o futurible?”, on juntament amb d’altres ponents ha analitzat les alternatives i l’ús de les renovables més viables per al sector dels centres de dades.

En total, el DCD CONVERGED Madrid 2015 ha comptat amb 50 ponents, distribuïts en 35 sessions dividides en funció de l’àrea temàtica que cobrien. 


Comparteix