Convocatòria oberta per a la iniciativa RACI: les beques per a la recerca de RIPE

Convocatòria oberta per a la iniciativa RACI: les beques per a la recerca de RIPE

La convocatòria per a sol·licitar una beca RACI, la iniciativa de cooperació acadèmica de RIPE, finalitza el 31 de març.

La RIPE Academic Cooperation Initiative (RACI) ofereix als estudiants i investigadors l’oportunitat de presentar el seu treball a alguns dels líders tècnics del món d’internet, rebre feedback sobre la seva recerca per part d’experts i tenir el seu treball publicat al web de RIPE Labs per compartir-lo amb la resta de la comunitat de RIPE.

Aquesta iniciativa està coordinada pel Comitè del Programa RIPE, qui permet als becaris RACI presentar la seva recerca en el proper RIPE Meeting (RIPE 70), que se celebrarà de l’11 al 15 de maig a Amsterdam. Els becats rebran entrades gratuïtes al RIPE 70, un esdeveniment de 5 dies de durada i que atrau a més de 500 assistents. La beca dóna accés a totes les sessions d’aquesta reunió, al menjar i l’allotjament, a més del viatge a Amsterdam.

Els candidats sol·licitants de la iniciativa RACI han de complir amb uns criteris concrets i les presentacions sobre la seva recerca poden tractar sobre mesurament i anàlisi de xarxes, desplegament d’IPv6, encaminament BGP, seguretat a la xarxa, governança d’internet… tot i que aquests temes no són tancats i la comunitat de RIPE està oberta a altres temes d’interès rellevants. Els candidats escollits rebran la seva confirmació el proper 3 d’abril.

La comunitat de RIPE té establerts forts llaços amb la comunitat acadèmica i de recerca des de l’inici d’internet a Europa; l’objectiu de la iniciativa RACI és enfortir aquests lligams, alhora que promou el treball i la recerca dels estudiants i investigadors d’Europa, Àsia Central i Orient Mitjà.

Comparteix