Linked Open Data, a GEUIN

Linked Open Data, a GEUIN

El passat dia 9 de març s’ha presentat Linked Open Data: Enlazar nuestros datos para añadir funcionalidades al catálogo, en la XIII Assemblea de GEUIN, celebrada enguany a la Universidad de Jaén.

En aquesta presentació, després d’una breu introducció a les LOD (o Linked Open Data, o Dades Obertes i Enllaçades) s’ha mostrat la plataforma CCUCAF amb les autoritats del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) en format RDF i alguna de les noves funcionalitats que es podran desenvolupar gràcies a la tecnologia del web semàntic.

El Grup Espanyol d’Usuaris d’Innovative (GEUIN), constituït l’any 2000, té per missió actuar com a fòrum d’influència davant l’empresa Innovative Interfaces per a la millora i desenvolupament dels Sistemes Millennium/Sierra en benefici dels membres del grup.

Comparteix