1.000 tesis de la Universidad de Murcia, al TDX

1.000 tesis de la Universidad de Murcia, al TDX

La Universidad de Murcia (UM) ha afegit la seva tesi número 1.000 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

Es tracta de la tesi de Raúl Montoya que porta per títol Biopsias de vesículas seminales como ayuda a la estadificación del cáncer de próstata, ha estat dirigida per Antonio Rosino, Matilde Moreno, Ginés Doménech i Matilde Campos, i presentada en el Departament d’Anatomia Humana i Psicobiologia de la UM.

Aquesta tesi té per objectiu analitzar la presència d’invasió seminal per càncer de pròstata de cada criteri d’indicació utilitzat, així com de les associacions entre ells. A més, compara, de manera descriptiva, les característiques clínico-patològiques dels pacients amb invasió de vesícules seminals diagnosticats mitjançant prostatectomia radical, respecte als diagnosticats mitjançant biòpsies de vesícules seminals. Amb els resultats obtinguts, es pretén modificar el protocol actual de biòpsies de vesícules seminals i descriure els costos que suposa la realització de presa de mostres de vesícules seminals respecte a la realització d’una ressonància magnètica pèlvica.

El repositori TDX conté actualment més de 19.400 tesis introduïdes per les 18 universitats participants i dóna accés a més de 56.000 tesis d’altres repositoris espanyols.

Comparteix