XII Jornada del Grup d'usuaris d'Ex Libris d'Espanya

XII Jornada del Grup d’usuaris d’Ex Libris d’Espanya

El proper 16 d’abril se celebrarà la XII Jornada del Grup d’usuaris d’Ex Libris d’Espanya a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

El contingut de la jornada versarà fonamentalment sobre el sistema de gestió de biblioteques Alma i l’eina de descoberta Primo. Enguany, aquesta jornada l’organitza de forma conjunta la Universitat Autònoma de Barcleona (UAB) i la UPF, i la seva inscripció és gratuïta.

D’entre les presentacions de la jornada, volem destacar la ponència inaugural: “Todo lo que siempre quisiste saber sobre la implementación de Alma. La experiencia de la Biblioteca de Naciones Unidas en Ginebra” que anirà a càrrec de Maria José Lloret, Chief of Library Applications and Digital Management a la Biblioteca de l’ONU, a Ginebra.

En Ramon Ros, coordinador d’Aplicacions Bibliotecàries i Documentals del CSUC, presentarà “Linked Open Data para todos los públicos”, dins de l’apartat de comunicacions tècniques.

Si esteu interessats a assistir-hi, només heu d’omplir el formulari d’inscripció.

Comparteix