2 noves institucions i 3 revistes més a RACO durant l'abril

2 noves institucions i 3 revistes més a RACO durant l’abril

El mes d’abril s’han incorporat al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) tres noves revistes, dues d’elles de noves institucions.

raco-abril

El Centre d’Estudis de Temes Contemporanis (del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya) s’ha incorporat a RACO amb la revista IDEES. Revista de temes contemporanis, una publicació que té la vocació de construir un espai per al debat i la reflexió, amb rigor i esperit independent, des de la pluralitat i amb la mentalitat oberta a noves aportacions, amb perspectiva històrica i projecció cap al futur. Pretén aportar elements per bastir visions globals de la realitat complexa en què vivim i proposa instruments teòrics per a l’acció.

El Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver s’ha afegit amb la revista Kesse: butlletí del Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, que recull articles de qualsevol temàtica en l’àmbit de la història, les ciències socials, la literatura, l’art o les humanitats i que tenen, de manera total o parcial, el Camp de Tarragona com a marc de referència geogràfic.

Per últim, la Fundació CIDOB  ha afegit a RACO l’Anuario de la Inmigración en España, el qual examina les característiques i tendències de la immigració del territori des de les perspectives sociològica, econòmica i jurídica.

Comparteix