La impactitis, o la síndrome de l'alt índex d'impacte

La impactitis, o la síndrome de l’alt índex d’impacte

La Ciencia de la Mula Francis és un blog de divulgació científica que escriu Francisco R. Villatoro. Recentment ha publicat una entrada sobre la High-impact-factor Syndrome (HIFS) o la síndrome de l’alt índex d’impacte.

L’entrada comença així: “La ciència actual presenta una sèrie de símptomes i signes característics d’una síndrome. Tots concorren en temps i forma, però les causes són variades. Molts científics, sobretot els joves, estan sent avaluats al pes, pel seu nombre de publicacions en revistes d’alt índex d’impacte. Carlton M. Caves ha batejat aquesta síndrome de l’alt índex d’impacte (HIFS) com la impactitis. Fins quan patirà la ciència aquesta síndrome?”.

Trobareu el text sencer en castellà al seu blog.

Comparteix