En 8 dies s'han transcrit 196 cartelleres més de la Filmoteca de Catalunya!

En 8 dies s’han transcrit 196 cartelleres més de la Filmoteca de Catalunya!

La Filmoteca de Catalunya ha ampliat la seva col·lecció de “Cartelleres cinematogràfiques“, que té al repositori de la Memòria Digital de Catalunya (MDC), incloent-ne del cinema Alarcón de Barcelona, ubicat al carrer Escudellers, número 6, entre 1946 i 1974.

Són 196 cartelleres datades entre 1947 i 1954 que servien per exposar al públic la programació que s’exhibia en aquest cinema. Entre les pel·lícules anunciades es troben “Recuerda”, d’Alfred Hitchcock; “Monsieur Verdoux”, de Charles Chaplin; “Las zapatillas rojas” de Michael Powell i Emeric Pressburger ; “La dama de Shanghai”, d’Orson Welles…

S’han posat al “Transcriu-me!!” i en 8 dies han estat transcrites!

Comparteix