20.000 tesis incorporades a TDX!

20.000 tesis incorporades a TDX!

El repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) ja compta amb 20.000 tesis incorporades! El mes de gener es va incorporar la tesi 19.000, el que suposa la incorporació de 1.000 tesis en només 4 mesos.

La tesi que ha fet 20.000 ha estat afegida al repositori per la Universitat de Barcelona, és de l’autora Laura Ibáñez Lladó i porta per títol Human Immunodeficiency Virus infection, asymptomatic atherosclerosis, and inflammation: A candidate gene study. Ha estat dirigida per David Dalmau Juanola i David Gallardo García, realitzada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa i presentada a la Facultat de Farmàcia de la UB.

Aquesta tesi té per objectiu investigar la possible associació entre les variants genètiques i l’expressió gènica de gens pertanyents a la ruta inflamatòria en paràmetres relacionats amb el risc cardiovascular en una cohort de pacients seropositius.

Comparteix