Intensius de Col·leccions Digitals: 3a edició el 10 de juny

Intensius de Col·leccions Digitals: 3a edició el 10 de juny

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, us convoquem a la tercera edició de l'”Intensiu de Col·leccions Digitals: intercanvi d’experiències expertes en el desenvolupament de col·leccions digitals“, organitzat pel CSUC i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació (UB), en col·laboració amb el Grup de Recerca Cultura i Continguts Digitals de la Universitat de Barcelona (UB).

Enguany, l’Intensiu comptarà amb les intervencions de professionals, com ara Jérôme Kalfon (director Agence Bibliographique de l’Enseignement Supérieur, ABES, França), Núria Silvestre (Biblioteca de Manlleu), Maite Muñoz (Museu d’Art Contemporani de Barcelona, MACBA), Jordi Pallarès i Josep Sanmartí (ambdós del CSUC), Rafael Roset (ICGC), Marta Ràfales, Roser Batlló i Noelia Hermosilla (totes tres de la Biblioteca General de l’Ajuntament de Barcelona), Teresa Santos (UAB), Joan Boadas (Arxiu Municipal de Girona), Carles Crespín i Núria Mulé (ambdós de Diputació de Barcelona), Miquel Térmens (UB) i Maite Esteve (Casa Elizalde).

Els assistents prendran el pols al panorama de tendències en una única jornada compacta, i podran intercanviar les seves experiències amb responsables de les bones pràctiques del sector.

L’Intensiu tindrà lloc el dimecres dia 10 de juny a l’Aula Rubió de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (UB). L’entrada és lliure, però les places són limitades. Cal confirmació prèvia d’assistència a: mercegarciab@ub.edu

Trobareu més informació al web de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB.

Comparteix