Inauguració del Fons Raimon Panikkar de la Biblioteca de la Universitat de Girona

Inauguració del Fons Raimon Panikkar de la Biblioteca de la Universitat de Girona

El passat 21 de maig, la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani ha inaugurat el Fons Panikkar de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (UdG), en el marc del simposi internacional “Raimon Panikkar Intercultural and Interreligious Dialogue”, dedicat a aprofundir en l’obra del pensador de Tavertet.

Raimon Panikkar (1918-2010), un referent en el diàleg interreligiós, va anunciar el seu desig de llegar a Girona la seva biblioteca privada quan va ser investit doctor honoris causa per la UdG, l’abril del 2008, i a penes tres mesos després de la seva mort, l’agost del 2010, els volums arribaven al campus de la UdG.

Des d’aleshores, s’ha estat treballant en la catalogació d’aquest ric fons bibliogràfic, que componen prop de 13.000 llibres de filosofia, teologia, mística, ecumenisme i història de les religions, i més de 700 col·leccions de revistes especialitzades que no és possible de trobar reunides a cap altra biblioteca pública del país.

Trobareu més informació sobre la inauguració al dossier de premsa de la UdG.

Comparteix