Presentació del Portal de la Recerca de Catalunya a les JGIC-2015

Presentació del Portal de la Recerca de Catalunya a les JGIC-2015

Els passats 21 i 22 de maig, la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha acollit les Quartes Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC- 2015).

El principal objectiu de les JGIC- 2015 ha estat deba­tre els aspectes més rellevants d’aquest àmbit, com també presentar i posar en contacte diverses iniciatives dedicades als nous escenaris, tecnologies i agents de la informació científica.

En aquest sentit, el CSUC ha presentat la comunicació “El Portal de la Recerca de Catalunya: agregant informació de procedència i institucions diverses“.

El Portal de la Recerca de Catalunya és un nou portal que té per finalitat visualitzar i difondre des d’un lloc únic l’activitat investigadora que es duu a terme a Catalunya quant a investigadors, publicacions, grups i projectes de recerca per a la comunitat científica internacional, empreses, organitzacions finançadores i públic en general, facilitant així l’accés obert a la producció científica.

Comparteix