El CSUC participa a Biocores@BCN

El CSUC participa a Biocores@BCN

El CSUC ja forma part de BioCores@BCN, un directori de les instal·lacions, plataformes tecnològiques i serveis científics que es poden trobar a l’àrea de Barcelona dins de les àrees de biomedicina i ciències de la vida.

L’objectiu d’aquesta plataforma en línia és oferir a la comunitat científica una eina àgil i eficaç per trobar els centres i infraestructures de recerca més adients i l’equipament científic d’última generació per dur a terme els seus projectes. En aquest sentit, el CSUC ofereix a través de Biocores@BCN informació sobre el seu Servei de Supercomputació i el seu Servei de Disseny de Fàrmacs (SDF).

BioCores@BCN és una iniciativa promoguda pel Centre de Regulació Genòmica (CRG), en el marc de l’aliança paneuropea Core for Life, i actualment compta amb la participació de 17 institucions, com ara el Parc Científic de Barcelona (PCB), l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB), l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), l’Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM), el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), la Universitat Autònoma de Barcelona, entre d’altres, i una empresa, Butler Scientifics.

Es tracta, a més, d’un projecte sense ànim de lucre, obert a la incorporació de noves institucions. Totes les entitats que hi participen ho fan de manera lliure i gratuïta per tal de donar suport a la comunitat científica que fa recerca en ciències de la vida.

Comparteix