Disponibles les presentacions de l'Intensiu de Col·leccions Digitals 2015

Disponibles les presentacions de l’Intensiu de Col·leccions Digitals 2015

El passat dia 10 de juny ha tingut lloc a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB la 3a edició de la jornada “Intensiu de Col·leccions Digitals: Intercanvi d’experiències expertes en el desenvolupament de col·leccions digitals”, organitzada de nou amb la col·laboració del CSUC i amb la participació de diferents institucions culturals.

Hi han intervingut: Jérôme Kalfon, director de l’Agence Bibliographique de l’Enseignement Supérieur, ABES, de França; Núria Silvestre, de la Biblioteca de Manlleu; Maite Muñoz, del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, MACBA; Jordi Pallarès i Josep Sanmarti, ambdós del CSUC, Rafael Roset, de l’ICGC; Marta Ràfales, Roser Batlló i Noelia Hermosilla, totes tres de la Biblioteca General de l’Ajuntament de Barcelona; Teresa Santos, de la UAB; Joan Boadas, de l’Arxiu Municipal de Girona; Carles Crespín i Núria Mulé, ambdós de Diputació de Barcelona; Miquel Térmens, de la UB, i Maite Esteve, de Casa Elizalde.

L’Intensiu ha comptat amb una participació d’uns 120 professionals que l’han valorat molt positivament. Durant la jornada, els assistents han pogut posar-se al dia del panorama actual i conèixer i compartir les bones pràctiques de les diferents institucions que hi han participat.

Teniu disponible el contingut de totes les intervencions al web del CSUC (a la part dreta on hi diu “Enllaços relacionats”).

Comparteix