Ampliació de la connexió entre l'Anella Científica i RedIRIS

Ampliació de la connexió entre l’Anella Científica i RedIRIS

El passat 24 d’agost s’ha ampliat la velocitat de connexió entre l’Anella Científica i la xarxa acadèmica i de recerca estatal, RedIRIS, per a les dues connexions del tràfic regular, la principal i la de backup, que han passat de 20 a 30 Gbps cadascuna.

Així, els dos nodes de presència de que disposa l’Anella, el del Campus Nord i el de Telvent, per al tràfic regular i que fins ara tenien una capacitat de 20 Gbps (dos enllaços de 10 Gbps pel tràfic regular de Campus Nord i dos enllaços de 10 Gbps de sortida de backup per Telvent), han passat ara a ser 3 enllaços de 10 Gbps agregats, és a dir, s’ha afegit un nou port de 10 Gbps a cadascun dels dos nodes.

Aquesta ampliació s’ha fet per poder cobrir la demanda d’amplada de banda generada per projectes especials com l’LHC i per a les ampliacions de cabal recents d’algunes institucions, com ara la UPC, el CRG, la URL, la seu del 22@ de la UOC, el MACBA… i per cobrir la connectivitat d’altres ampliacions de connexió d’institucions de l’Anella Científica que tenen previst realitzar properament.

Comparteix