Participació al II Seminari Internacional de Preservació Digital

Participació al II Seminari Internacional de Preservació Digital

Durant els dies 3 a 6 d’agost ha tingut lloc a Brasil el II Seminari Internacional de Preservació Digital, que ha comptat amb la participació del CSUC.

En concret, Ricard de la Vega, cap de Càlcul i Aplicacions del CSUC, ha participat amb la ponència “Preservação digital distribuída de um repositório de teses de doutorado (TDX)“, on ha fet un repàs als repositoris cooperatius que gestiona el CSUC i s’ha centrat en l’arxiu i preservació de les tesis doctorals que conté el repositori TDX.

D’altra banda, però relacionat amb els repositoris digitals, Cristina Azorin, gestora de Serveis d’Informació a la UAB, també ha participat amb la ponència “ISO 16363, auditoría y certificación de repositorios digitales de confianza“.

ricardbrasil

Comparteix