Enriquint el contingut del CCUC: ara tràilers de pel·lícules

Enriquint el contingut del CCUC: ara tràilers de pel·lícules

Ja es poden consultar tràilers de pel·lícules i altra informació relacionada amb la direcció i els actors al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

El desenvolupament paral·lel del projecte CCUCAF (plataforma d’autoritats del CCUC en Linked Open Data) i la voluntat de voler mostrar més informació sobre els registres ha donat lloc a que de cada registre del CCUC es mostrin enllaços a Càntic, VIAF i Orcid dels seus autors, i si és tracta d’una pel·lícula cinematogràfica és mostri el seu tràiler i també més informació sobre el repartiment.

Aquesta informació complementària s’aconsegueix utilitzant consultes (Sparql) a CCUCAF per obtenir els enllaços dels autors i el número IMDB de l’autoritat de títol uniforme i els tràilers i les informacions sobre les pel·lícules consultant a la base de dades The movie database que conté molta informació sobre pel·lícules i sèries en accés obert.

Comparteix