Un SPOC per donar suport al Treball Final de Grau a la biblioteca de la UdG

Un SPOC per donar suport al Treball Final de Grau a la biblioteca de la UdG

La Biblioteca de la Universitat de Girona (UdG) ha confeccionat un SPOC (Small Private Online Course) on els estudiants d’Enginyeria trobaran els recursos necessaris per assolir les competències informacionals i de comunicació oral i escrita que necessiten quan presenten el Treball Final de Grau (TFG).

El curs està estructurat en 4 mòduls i els continguts es presenten en format audiovisual. El fil conductor és en Pau, un estudiant d’Enginyeria Informàtica, que ha de fer el TFG sobre la implementació d’una xarxa sense fils a un Institut d’Educació Secundària (IES).

Tot i que l’accés al curs està restringit a la comunitat de la UdG, els vídeos són “càpsules formatives” independents i els podeu visualitzar consultant el DUGi (Dipòsit Digital de la UdG).

Comparteix