Nova reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

Nova reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

El dimarts 22 de setembre s’ha reunit, a la Sala de Juntes de la Universitat de Barcelona, la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) amb els representants de cada universitat.

D’una banda, s’ha fet un resum dels principals acords de la reunió de Vicerectors del passat 17 de juliol i, de l’altra, s’ha posat en comú quin és l’estat de la primera obertura del PRC a cada universitat.

Així doncs, amb l’obertura del portal s’estan detectant errors i problemes i s’està treballant per resoldre’ls, i és per això que s’ha acordat un nou sistema per la gestió d’incidències.

Pel que fa a una nova càrrega de dades, es preveu poder dur-la a terme a mitjans d’octubre. Amb aquesta càrrega s’espera que les universitats que encara no ho hagin fet comuniquin l’obertura interna del PRC, tal i com s’ha estat fent fins ara.

Per acabar, s’ha realitzat una proposta de calendari per a futures càrregues i actualitzacions.

Comparteix