El Centre de Regulació Genòmica ja disposa d'accés Eduroam

El Centre de Regulació Genòmica ja disposa d’accés Eduroam

eduroam_logo-e1390300979554El Centre de Regulació Genòmica (CRG) s’ha incorporat al servei Eduroam, que facilita la mobilitat dels investigadors i els estudiants europeus, oferint-los connectivitat en els seus desplaçaments a la resta d’institucions integrades en el projecte.

Eduroam és una iniciativa de l’associació de xarxes acadèmiques i de recerca europees, TERENA, per facilitar la mobilitat. Permet a qualsevol usuari d’una institució participant tenir accés a internet en qualsevol de la resta d’institucions que participen en aquesta iniciativa internacional. A més, en algunes institucions, el visitant pot tenir accés a d’altres recursos, com per exemple impressores sense necessitat d’un codi addicional. Per accedir a la xarxa sense fil de qualsevol de les insitucions que participen al projecte només cal posar el mateix codi d’accés propi que hom usa per accedir a la xarxa de la seva institució.

Diferents xarxes acadèmiques, entre elles RedIRIS, hi participen a Europa, i també formen part d’eduroam institucions de Canadà, els Estats Units i del sud-est asiàtic.

A continuació teniu un video que explica com funciona Eduroam:

 

Comparteix