Jornada de Treball de les Biblioteques Universitàries Col·laboradores a Dialnet

Jornada de Treball de les Biblioteques Universitàries Col·laboradores a Dialnet

El passat 6 d’octubre, l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC ha assistit a la primera “Jornada de Trabajo de las Bibliotecas Universitarias Colaboradoras en Dialnet“, celebrada a València.

La jornada ha tingut per objectiu posar en comú diversos aspectes relacionats amb la manera de treballar de cada institució amb Dialnet.

Així, gran part de la jornada s’ha organitzat al voltant de tres taules de debat en què han participat nou universitats i Dialnet:

  • El debat de procediments, moderat per Santiago Asenjo, de la Universidad de León, i on hi han participat Almudena Pascual del Pobil, Universidad de Sevilla; Adelaida Ferrer, de la Universitat de Barcelona, i Laura López, de la Fundación Dialnet.
  • El debat de continguts, moderat per Manuela Palafox, de la Universidad Complutense de Madrid, i on hi han participat Idoia Barrenechea, de la Universidad Autónoma de Madrid; Lidón París, de la Universitat Jaume I, i Eduardo Bergasa, de la Fundación Dialnet.
  • El debat de polítiques, moderat per Ramón Abad, de la Universidad de Zaragoza, i on hi han participat M. Jesús Saiz, de la Universidad de Cantabria; Victoria García Esteve, de la Universitat de València, i Ferran Mateo, de la Fundación Dialnet.

Podeu consultar totes les presentacions dels participants des del resum que han fet al blog de l’Àgora de la Universitat de València.

Comparteix