Nova sessió de formació: "Edició i publicació de revistes a RACO"

Nova sessió de formació: “Edició i publicació de revistes a RACO”

El dijous 22 d’octubre s’ha celebrat a la Sala de Conferències del CSUC la sessió de formació “Edició i publicació de revistes a RACO”.

La formació, que ha comptat amb 15 assistents de 9 institucions diferents, ha tingut per objectiu mostrar el funcionament del programari OJS (Open Journal Systems) per a la gestió avançada de revistes científiques, culturals i erudites en el repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO).

OJS és el programari lliure en què es basa RACO. Ha estat desenvolupat pel Public Knowledge Project (PKP) amb l’objectiu de fomentar l’accés a la investigació, facilitant la gestió i publicació de revistes científiques.

Comparteix