BiblioLAB. Marató d'idees a la UPF

BiblioLAB. Marató d’idees a la UPF

La Biblioteca/CRAI de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza un BiblioLAB. Marató d’idees els dies 18 i 19 de novembre. Es tracta d’una trobada col·laborativa d’estudiants que treballaran per identificar necessitats i aspectes de millora dels serveis de la Biblioteca.

En aquest BiblioLAB hi participaran estudiants que hauran de treballar per equips amb l’objectiu d’identificar necessitats i aspectes de millora dels serveis de la Biblioteca i desenvolupar propostes per millorar l’experiència de l’usuari. Els estudiants tindran un paper actiu en aquest procés d’identificació de necessitats i en el procés d’aportar noves solucions i prestacions en qualsevol dels següents àmbits de la Biblioteca/CRAI:

  • Aplicacions Informàtiques
  • Aprenentatge/Formació d’usuaris
  • Comunicació/Publicitat
  • Fons bibliogràfic
  • Instal·lacions/Espais
  • Lloc web
  • Publicació en accés obert
  • Responsabilitat social
  • Serveis

Lloc de celebració

El BiblioLAB. Marató d’idees es desenvoluparà des del dimecres 18 de novembre a les 9.00 hores fins al dijous 19 de novembre a les 14.30 hores a la primera planta de la Biblioteca/CRAI del Poblenou.

Comparteix