Participació a la 10a edició del Tour Tecnològic @asLAN

Participació a la 10a edició del Tour Tecnològic @asLAN

El CSUC ha participat en la desena edició del Tour Tecnològic @asLAN, una jornada on s’han abordat les principals tendències tecnològiques en infraestructures digitals i aplicacions en xarxa per afrontar el repte de la transformació digital a les organitzacions: mobilitat, ciberseguretat, infraestructures definides per programari, cloud híbrid, internet de les coses

Durant la jornada, celebrada a Barcelona el passat 29 d’octubre, s’ha pogut conèixer la perspectiva de múltiples fabricants especialitzats, que han ajudat a disposar d’una visió completa i actualitzada de les principals tendències de futur i solucions tecnològiques per afrontar amb el major èxit la transformació tecnològica a la qual s’enfronten empreses i governs.

En concret, Jordi Guijarro, cap d’Operacions i Seguretat del CSUC, ha participat a la sessió de clausura de la jornada dedicada a fer un col·loqui amb els responsables de tecnologia de grans organitzacions a Catalunya. Així, Guijarro ha parlat sobre el funcionament del CSUC, la seva missió i les seves línies d’activitat, centrant-se en la part de les d’infraestructures TIC i la seguretat. En concret, ha tractat l’eficiència en els serveis TIC, l’atenció als usuaris, les arquitectures híbrides disponibles, el servei d’infraestructura al núvol i la seguretat que envolta els sistemes TIC del CSUC.

Comparteix