16.000 tesis introduides al repositori de tesis en xarxa

16.000 tesis introduides al repositori de tesis en xarxa

tdxEl repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) ja disposa de 16.000 tesis introduides! La tesi que ha fet 16.000 pertany a la Universitat de Murcia (UM), és de l’autora Christina Schwarz i porta per títol Influencia de las aberraciones en visión binocular mediante el uso de sistemas de óptica adaptativa. Ha estat dirigida per Pablo Artal Soriano i presentada en el Departament de Física de la UM. Fa just sis mesos, la URV hi afegia la tesi 15.000. L’objectiu d’aquesta tesi ha estat obtenir una millor comprensió de la influència que tenen les aberracions en la visió binocular mitjançant l’ús de la tecnologia d’òptica adaptativa.

El TDX és un repositori cooperatiu que conté, en format digital, tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes.Disposa de més de 45.000 tesis consultables d’altres universitats. La consulta de les tesis és d’accés lliure i permet realitzar cerques en el text complet de les tesis, per autor/a, director/a, títol, matèria de la tesi, universitat i departament on s’ha llegit, any de defensa, etc.

El TDX, posat en marxa l’any 2001, vol difondre arreu del món i a través d’internet, els resultats de la recerca universitària. També vol oferir als autors de les tesis una eina que incrementa l’accés i la visibilitat del seu treball i afavorir l’edició electrònica en obert de la producció científica pròpia.

 

Comparteix