Participació al "Seminário Internacional do Portal de Periódicos da CAPES" a Brasil

Participació al “Seminário Internacional do Portal de Periódicos da CAPES” a Brasil

El 10 d’octubre, l’Àrea de Biblioteques, Documentació i Informació (CBUC) del CSUC ha participat al “Seminário Internacional do Portal de Periódicos da CAPES” del Ministeri d’Educació de Brasil.

El seminari ha format part de les celebracions pel 15è aniversari del “Portal de Periódicos”, la biblioteca virtual de brasil que reuneix una col·lecció científica de més de 37.000 revistes a text complet, 130 bases de dades de referència, 12 bases de dades de patents, així com llibres i altres obres cabdals i continguts audiovisuals.

Durant la celebració del seminari, s’han presentat comunicacions d’executius i representants de la comunitat acadèmica i científica brasilera, editors nacionals i internacionals, entitats, com el CSUC, i socis de CAPES. El propòsit ha estat debatre temes sobre l’accés a la producció científica.

En concret, Santi Balagué, cap de l’Equipament GEPA del CSUC, hi ha participat amb la ponència “Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: colaborar y compartir para mejorar el sistema universitario“.

Comparteix