Presència de DC4Cities a l'Smart City Expo World Congress 2015

Presència de DC4Cities a l’Smart City Expo World Congress 2015

Del 17 a 19 de novembre, el projecte europeu DC4Cities ha tingut l’oportunitat de presentar-se a l’Smart City Expo World Congress 2015 de Barcelona, un dels esdeveniments més importants del món sobre les smart cities, on s’han reunit els representants més innovadors i influents en el camp de les ciutats intel·ligents o smart cities.

La trobada ha servit per presentar el projecte als interessats en els centres de dades sostenibles dins el paradigma de la ciutat intel·ligent i fer difusió dels objectius i resultats que s’estant obtenint amb DC4Cities. Amb aquesta finalitat, el 18 de novembre, Giovanni Giuliani, de Hewlett Packard Enterprise i coordinador tècnic de DC4Cities, ha realitzat una presentació sobre les fites i l’estat actual del projecte a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona a l’Smart City Expo World Congress.

Els oients han tingut l’oportunitat de veure un vídeo sobre el projecte DC4Cities, on per mitjà d’entrevistes, alguns dels seus membres expliquen de forma breu com funciona DC4Cities per incrementar l’ús d’energies renovables en un entorn complex.

Comparteix