Pep Torn. Una biblioteca per a Europa

Pep Torn. Una biblioteca per a Europa

Pep-TornProp de 1.200 persones d’uns 60 països diferents trepitgen anualment la biblioteca de l’European University Institute (EUI), a Florència. Amb més de 600.000 llibres a les seves prestatgeries, aquest equipament és un far de gran potència per a investigadors, doctorands, postdocs i professors d’arreu del món que arriben a la ciutat italiana per elaborar la seva recerca.

Des de l’octubre, la biblioteca de l’EUI està dirigida per un català, Pep Torn, que ha agafat les regnes d’aquest espai amb una maleta carregada de projectes.

A la secció “Punt de Llibre” del Núvol, el digital de cultura, Núria Juanico conversa amb ell sobre els reptes de l’equipament, el paper de les biblioteques universitàries, el potencial de Catalunya i altres temes.

Trobareu l’entrevista completa a la secció “Punt de LLibre” del Núvol.

*La imatge de la capçalera correspon a una estudiant a l’EUI Library.

Comparteix