Oberta l'enquesta SIG-NOC sobre eines de programari per als centres d'operació de xarxa

Oberta l’enquesta SIG-NOC sobre eines de programari per als centres d’operació de xarxa

El Grup d’Interès sobre Centres d’Operació de Xarxes (SIG-NOC, Special Interest Group – Network Operation Centers) de Géant convida a la comunitat de centres d’operació de xarxa (NOC) a proporcionar informació sobre les eines de programari que usen per operar les seves xarxes i serveis. L’enquesta està disponible en línia a través d’aquest enllaç.

Aquesta enquesta, que és una nova versió de l’enquesta realitzada el 2012, pretén obtenir informació actualitzada sobre les eines que es fan servir als NOC, ja que amb el pas del temps han aparegut noves necessitats i noves eines, i també d’altres han evolucionat o desaparegut i, per tant, s’ha fet necessari disposar d’informació actualitzada.

La nova enquesta pot ser completada tant pels NOC responsables de les operacions de xarxa com pels que ho són tant de xarxa com de serveis. Com l’enquesta se centra principalment en eines i pràctiques d’operació, es recomana que sigui completada per algú que pugui aportar una visió àmplia de les operacions del NOC.

L’enquesta abasta 15 del les funcionalitats més comunes del NOC: monitoratge, gestió de problemes, gestió del rendiment, presentació d’informes i estadístiques, ticketing, gestió de canvis, gestió de la configuració i backup, comunicació, coordinació, gestió i catalogació del coneixement, gestió de la seguretat, gestió de l’inventari, gestió dels recursos, accés fora de banda, agregació de dades, representació i visualització, i mitigacions de DDoS.

Comparteix