Informe d’Indicadors de Recerca i Innovació 2015

Informe d’Indicadors de Recerca i Innovació 2015

L’Informe d’Indicadors de Recerca i Innovació 2015, elaborat per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), s’ha presentat el 16 de desembre a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

L’informe revela que les universitats públiques catalanes ocupen posicions destacades en producció científica i impacte, en els contextos europeu i mundial, malgrat una despesa en R+D per sota de la mitjana. A més, també destaca que l’impacte de les publicacions de les universitats públiques catalanes és un 33% superior a la mitjana mundial.

Trobareu un resum del contingut d’aquest l’informe a la notícia publicada al web de l’ACUP. A més, totes les edicions de l’Informe d’Indicadors de Recerca i Innovació de les Universitats Públiques Catalanes estan disponibles a indicadorsuniversitats.cat.

Comparteix