RACO: 400 revistes en 8 anys!

RACO: 400 revistes en 8 anys!

En els mesos de desembre i gener hi han hagut quatre noves incorporacions al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). La primera ha estat Revista de Estudios Globales y Arte Contemporáneo de la Universitat de Barcelona i es caracteritza per l’estudi de la visualitat, de les pràctiques artístiques contemporànies i dels conflictes interculturals des d’una perspectiva global.

També de la Universitat de Barcelona, s’han afegit: Summa que té la vocació de posar en valor, i a l’abast del públic interessat, l’important cabal de treballs que es produeixen regularment sobre els diversos aspectes de la cultura medieval europea, i, Boletín del Instituto de Estudios Helénicos, que va aparèixer per primera vegada l’any 1967 amb l’objectiu de contribuir a la difusió dels estudis sobre el món grec que es feien a la Universitat de Barcelona, en particular, i a Catalunya, en general.

La darrera de les incorporacions ha estat Medievalia que s’ha convertit en la revista 400 de RACO.Aquesta és la revista oficial de l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tracta d’una revista que reuneix tota classe de treballs relatius al medievalisme, tant de la geografia europea com de qualsevol altra àrea.

En 8 anys de funcionament, RACO ha assolit les 400 revistes! Està previst que aviat fer un acte oficial per celebrar aquesta xifra. Us en mantindrem informats.

Comparteix