Documents relacionats amb Isaac Albéniz i Pascual a l'MDC

Documents relacionats amb Isaac Albéniz i Pascual a l’MDC

BC_AlbenizJa podeu consultar una nova col·lecció de la Biblioteca de Catalunya a l’MDC que inclou documents relacionats amb Isaac Albéniz i Pascual, reconegut compositor i pianista català.

Aquesta col·lecció inclou part del Fons personal Isaac Albéniz donat per la seva vídua, Rosina Jordana Lagarriga, a la Biblioteca de Catalunya l’any 1927. També inclou un bloc de correspondència i partitures que havia restat en possessió de la seva filla, Laura Albéniz. Entre la correspondència, es poden trobar cartes de Paul Dukas, Manuel de Falla, Gabriel Fauré, Enrique Fernández Arbós, Enric Granados, Francis Money-Coutts, Eugeni d’Ors, Felip Pedrell, Maurice Ravel, Blanca Selva i Déodat de Séverac, entre d’altres. Consulteu-la!

Comparteix