Herbari BCN i Arxiu del Partit del Treball de Catalunya, en les col·leccions especials del CCUC

Herbari BCN i Arxiu del Partit del Treball de Catalunya, en les col·leccions especials del CCUC

El passat mes de desembre s’ha catalogat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) la col·lecció de l’Herbari BCN, de la Universitat de Barcelona, així com la documentació de l’Arxiu del Partit del Treball de Catalunya, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat de Barcelona

Herbari BCN: La col·lecció ofereix una important representació de tots els grans grups de vegetals: algues, fongs, líquens, molses i plantes vasculars. De moment inclou: “Carpoteca: Fabàcies-Llavors”, “Carpoteca: Fabàcies-Fruits”, “Tipus de l’herbari BCN: Exsiccata Iter Maroccanum 1927″ i l”‘Herbari docent”. L’Herbari de la Universitat de Barcelona (conegut amb l’acrònim BCN) forma part dels fons del Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal (CRAI, Universitat de Barcelona).

Universitat Autònoma de Barcelona

Arxiu del Partido del Trabajo de España-Partit del Treball de Catalunya: La col·lecció està formada per documents interns del partit, propaganda electoral, fotografies, cartells, notes de premsa, etc.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix