Celebrat el Seminari sobre Gestió de Dades de Recerca

Celebrat el Seminari sobre Gestió de Dades de Recerca

El 19 de gener ha tingut lloc el Seminari sobre Gestió de Dades de Recerca, organitzat per la Red Temática Maredata amb la col·laboració de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i el Grup de Recerca Consolidat “Cultura i Continguts Digitals”.

L’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació (CBUC) del CSUC hi ha participat en la primera taula rodona dedicada a “Les polítiques i els investigadors” amb la ponència El suport a la gestió de dades de recerca per part de les biblioteques consorciades al CSUC que ha anat a càrrec de Lluís Anglada i Mireia Alcalà, i ha tractat sobre les transformacions en el panorama de recerca, els canvis organitzatius del CSUC i l’estat dels treballs duts a terme pel Grup de Treball de Suport a la Recerca respecte a les dades de recerca en els últims mesos.

El seminari ha conclòs amb una segona taula rodona que ha tractat sobre les infraestructures i els aspectes legals de les dades de recerca.

Comparteix