2 noves revistes a RACO el mes de gener!

2 noves revistes a RACO el mes de gener!

El repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) ha començat l’any passant la frontera de 450 revistes disponibles en accés obert.

Durant el mes de gener, la Universitat de Barcelona ha fet pública la revista RIDAS. Revista Iberoamericana de Aprendizaje Servicio, que publica articles relacionats amb l’àmbit de la solidaritat, la ciutadania i l’educació, prenent com a eix la proposta educativa de l’aprenentatge servei, en la seva concreció en diferents àmbits i etapes educatives.

D’altra banda, ha entrat a formar part del repositori l’Institut de Psicoanàlisi de Barcelona-Societat Espanyola de Psicoanàlisi, amb la Revista Catalana de Psicoanàlisi, que té la funció d’òrgan d’expressió i divulgació de les activitats científiques de la pròpia institució i del seu institut a Barcelona. La revista publica treballs sobre psicoanàlisi com a tema principal i té com a objectiu aprofundir en el coneixement teòric, tècnic i clínic d’aquesta ciència en les seves aplicacions clíniques i en els lligams interdisciplinaris, per tal de promoure el debat en el camp de la psicoanàlisi.

Amb aquestes noves incorporacions, RACO passa a oferir 451 revistes de 83 institucions diferents.

Comparteix