Arriba la 21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Arriba la 21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Dijous 18 de febrer se celebrarà a l’Auditori de Barcelona la 21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica que, com ja es tradició, té lloc una setmana abans d’acollir el Mobile World Congress.

Logolanit_verticalOrganitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF), La Nit s’inaugurarà amb el lema “Supercomputació per a l’enginyeria del segle XXI”. Per això, comptarà amb la presència destacada de Mateo Valero, director del Barcelona Supercomputing Center (BSC), i que recentment s’ha convertit en el primer europeu a rebre el prestigiós premi de supercomputació Seymour Cray, otorgat per la IEEE Computer Society. L’acompanyarà també José Ma Cela, que dirigeix el departament de Computer Applications in Science & Engineering al mateix BSC.

Acte seguit, començarà l’entrega de Premis i Reconeixements, on la periodista i experta en tecnologia, Gina Tost, serà la mestra de cerimònies. El grup santcugatenc Els Escarabats amenitzaran La Nit a ritme dels The Beatles.

Podeu trobar el programa complet de La Nit, així com més informació, a la pàgina oficial dedicada a la jornada.

Comparteix