Dos usuaris del CSUC reben la Medalla Narcís Monturiol

Dos usuaris del CSUC reben la Medalla Narcís Monturiol

Els catedràtics Miquel Duran i Antoni Oliva, ambdós usuaris del CSUC, han recollit la Medalla Narcís Monturiol que els reconeix el mèrit científic i tecnològic desenvolupat a Catalunya.

Miquel Duran Portas és catedràtic de Química Física a la Universitat de Girona, investigador a l’Institut de Química Computacional i Catàlisi. La seva recerca, fent servir les eines de la química quàntica, se centra en estudis teòrico-computacionals de les propietats elèctriques i òptiques moleculars i les interaccions moleculars febles.

_MG_3825

Miquel Duran recollint el seu reconeixement

Per la seva part, Antoni Oliva Cuyàs és catedràtic de Química Física a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on ha estat vicerector de Recerca i de Política Científica, degà. També ha estat director executiu de l’Institut Català de Nanotecnologia. L’any 2000 va ser nomenat director general de la Comissió Interdepartamental de la Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Investigador en el camp de la Química Teòrica.

_MG_3843

Antoni Oliva rebent el guardó

Comparteix