Els recursos educatius oberts ajuden els estudiants a estalviar

Els recursos educatius oberts ajuden els estudiants a estalviar

“La reducció del cost de l’educació universitària és un tema freqüent en els cercles d’ensenyament superior, però sovint l’atenció se centra en el cost de la matrícula o, en ocasions, en la reducció del cost de la matrícula per als estudiants i les seves famílies.

Algunes universitats estan intentant trobar altres maneres de reduir els costos, com per exemple, oferir cursos en línia durant l’estiu o durant l’any acadèmic per una tarifa reduïda, o l’ús dels recursos educatius oberts (OER) com a alternativa als llibres de text comercials, el que redueix les despeses per als estudiants”.

Podeu continuar llegint la nota completa (en anglès) al blog de l’Ithaka S+R.

Comparteix