Publicat el llibre: “CBUC 2004-2013: els últims deu anys d’activitats i de presència pública”

Publicat el llibre: “CBUC 2004-2013: els últims deu anys d’activitats i de presència pública”

S’ha publicat el llibre CBUC 2004-2013: els últims deu anys d’activitats i de presència pública, una selecció d’articles, ponències i presentacions il·lustratives dels darrers deu anys d’història del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i dels seus projectes i activitats.

El llibre, presentat de forma oficial el passat 2 de març dins el seminari de l’Aula Jordi Rubió i Balaguer a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB, esdevé la segona part de l’obra CBUC 1995-2004: deu anys d’activitats i de presència pública, un compendi de 21 articles que tractaven del CBUC, ara integrat dins el CSUC, o d’algun dels seus serveis i que havien estat publicats a diferents revistes en els seus deu primers anys.

Així, aquest segon volum consta de 28 articles publicats entre els anys 2004 i 2013 a més dels parlaments fets el 19 de novembre d’aquest segon any a l’acte de commemoració de les activitats del CBUC celebrat a l’Auditori del Palau de la Generalitat.

La funció d’aquesta recopilació és funcional i commemorativa. Funcional perquè el recull permetrà una consulta fàcil dels textos que han descrit els serveis i activitats del CBUC i que de vegades cal consultar i citar. Commemorativa perquè, juntament amb el volum anterior, té per objecte deixar constància de la seva existència i realitzacions.

Comparteix