La Biblioteca UOC, present en les 14es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

La Biblioteca UOC, present en les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació

Les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació, organitzades pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, ha reunit professionals de diversos àmbits de la gestió del coneixement, de les biblioteques, dels centres de documentació, etc. amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements, i també d’impulsar i millorar la professió, que ha d’afrontar el repte d’adaptar-se a les noves realitats tecnològiques.

En aquesta catorzena edició, els bibliotecaris de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han presentat dues comunicacions i un pòster, els quals es poden consultar en accés obert per mitjà del repositori institucional O2:

Comparteix