Taller sobre les RDA, a les 14JCID

Taller sobre les RDA, a les 14JCID

Dins del marc de les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació, que han tingut lloc els dies 3 i 4 de març a l’Ateneu Barcelonès, Imma Ferran i Anna Rovira, membres de la Subcomissió Tècnica d’RDA de la Comissió Assessora de Catalogació de la Biblioteca de Catalunya, han presentat un Taller sobre les RDA.

El taller s’ha estructurat en tres apartats:

  • La primera part, explicativa, s’ha centrat en la necessitat d’un nou codi de catalogació.
  • En la segona, més pràctica, s’ha mostrat l’eina RDA Toolkit, exemples i perspectives de futur.
  • I en la tercera part, i com a cloenda, s’ha parlat de la implementació de les RDA a Catalunya, que tant la Biblioteca de Catalunya com les universitats i institucions del CSUC i el CCUC tenen previst iniciar a finals d’aquest any.
Comparteix