Participació al seminari sobre la plataforma OpenNebula

Participació al seminari sobre la plataforma OpenNebula

opennebula_logoEl 31 de març ha tingut lloc a la Facultat d’Informàtica de Barcelona de la UPC el seminari OpenNebula, OpenCloud pels teus sistemes TIC,que ha estat organitzat pel Servei de Sistemes d’Informació sobre OpenNebula.

Al seminari, que ha comptat amb la participació de Jordi Guijarro, cap d’Operacions i Seguretat del CSUC, s’han mostrat les característiques principals de la plataforma OpenNebula, els detalls del seu ús i les seves possibilitats i integració amb altres sistemes.

Així, durant la jornada s’han presentat les experiències d’ús d’aquesta plataforma a l’RDlab, de la mà de Gabriel Verdejo i Iván Balañá; al laboratori del Departament d’Arquitectura de Computadors, per Àlex Muntada; i al CSUC, per Jordi Guijarro.

La part final del seminari ha estat destinada a preguntes, dubtes i comentaris sobre la sessió.

Comparteix