Jornada "UCATx, com estàs UCATx?"

Jornada “UCATx, com estàs UCATx?”

El proper dilluns 2 de maig, a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, tindrà lloc la IIIª Jornada anual de la plataforma UCATx, el portal que reuneix l’oferta de MOOC del sistema universitari català.

Sota el lema “UCATx, com estàs UCATx?” la jornada tindrà com a fil conductor la hibridació i el salt qualitatiu en educació que es mostrà amb la presentació d’un model d’hibridació de la docència. Els MOOC, i la pròpia iniciativa UCATx, s’enfoquen com a una nova eina per a l’ensenyament, complementant les classes presencials. Així, s’avança cap a una transformació de la docència a les universitats, obrint les portes a un millor aprofitament dels recursos i d’internet en educació.

Amb aquest motiu, la jornada comptarà amb la taula rodona “Com els MOOCs canvien la docència a la universitat: experiències d’hibridació. Casos concrets”. A més, es portaran a terme dos tallers; un sobre com utilitzar aquests cursos en blended learning i un altre sobre com articular recerca al voltant d’UCATx.

Els interessats en assistir-hi poden inscriure’s al formulari del web d’UCATx, on també trobaran informació sobre l’emplaçament i el programa complet de la jornada.

Comparteix