Participació a Dialnet 2013

Participació a Dialnet 2013

DialnetDurant l’any 2013, 12 institucions han participat a Dialnet a través del CBUC. Aquestes institucions han estat: la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Biblioteca de Catalunya (BC), la Universitat Jaume I (UJI), la Universitat de Vic (UVic) i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

En total, s’han buidat un total de 550 revistes, 1.805 números i 21.412 articles. De les 12 institucions participants a Dialnet, 11.254 usuaris hi estan subscrits, un 24% més respecte l’any 2012. Durant el 2013, Dialnet ha rebut 20,8 milions de consultes a la seva base de dades.

Dialnet (Difusión de Alertas en la Red) és un portal de difusió de la producció científica hispana, que va iniciar el seu funcionament l’any 2001, especialitzat en ciències humanes i socials. La seva base de dades, d’accés lliure, va ser creada per la Universitat de la Rioja i constitueix una hemeroteca virtual que conté els índexs de les revistes científiques i humanístiques d’Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, incloent també llibres (monografies), tesis doctorals, homenatges i altres tipus de documents. El text complet de molts dels documents estan disponibles en línia.  Al portal col·laboren nombroses universitats espanyoles i hispanoamericanes que realitzen els buidatges de sumaris de revistes. També incorpora bases de dades amb documents en altres idiomes.

 

 

 

Comparteix