Mendeley disponible als repositoris

Mendeley disponible als repositoris

Ja està disponible l’opció d’exportar les referències bibliogràfiques des dels repositoris cooperatius: Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), el Dipòsit de la Recercat (RECERCAT) i el repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) a Mendeley.

A la imatge de sota podeu veure els diferents accessos directes al gestor de referències bibliogràfiques Mendeley des de les planes web dels diferents repositoris esmentats (feu clic a la imatge per veure-la amb més detall).

Mendeley

Mendeley és un gestor de referències integrat amb ScienceDirect i la resta de bases de dades i catàlegs de la biblioteca Digital de Catalunya. Aquest gestor està a l’abast de la comunitat universitària i investigadora, on està tenint una molt bona acollida per les seves característiques avançades de xarxa col·laborativa. Aquest gestor de referències disposa d’una versió Premium amb més prestacions que la clàssica. Podeu conèixer més detalls sobre Mendeley i Mendeley Premium aquí.

 

Comparteix